pondělí 23. července 2012

Brno

jsem v Brně. Jenom na skok.Do zítra. Přijela kvůli zápisu následnému focení na ISIC kartu to zas bude obludná fotka, po kterém bude následovat info o tom jak se zachází s Informačním systémem zkráceně ISem.

Zítra to bude very busy day, ráno v 9 je zápis až do 10h, potom to focení tam zas bude lidí a hnedka potom začíná ta přednáška o ISu. až to zkončí to bude ve 12h, musím jet do druhé školy zanýst splátkovej kalendář na školný, protože jinak budou muset naši zacálovat celou částku v říjnu najednou a to by je asi položilo.... 
Jelikož nemám šalinkartu což je v Brně nutnost, musím si kupovat lístky a to se jaksi prodraží, protože jeden lístek 15minutový stojí 20 kč, což je celkem pálka když jich potřebuju asi 8 a to už jsem si dneska 3 koupila. 
Takže tak ze školy půjdu asi zpátky pěšky abych ušetřila a nemusela si kupovat tolik lístků, je to sice asi 40 minut, ale tak aspoň se projdu. po příchodu si uvařím levnější verzi tohoto receptu. A pak asi zpět do Vepřova a večer budu asi koukat na Půlnoc v Paříži, protože tyto prázdniny, sleduju filmy od Woodyho a Půlnoc v Paříži jsem ještě neviděla a to už do kin přišel další Woodyho film Do Říma s láskou.

2 komentáře:

  1. No jo, jízdenky v Brně jsou za trest, ale pokud si ještě takhle někdy vyrazíš do Brna, kdy budeš obíhat všechno možný, je dobré koupit si celodenní jízdenku, která tě myslím ýjde na necelých 150 (?) a můžeš jezdit celý den do aleluja :) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za typ, no já když nemusím jezdit tak chodím pěšky.:)

      Vymazat